poslovno darilo kranjska klobasa
Poslovna darila Arvaj
Izbira poslovnih daril zahteva pretanjen občutek za slog in obliko, če želimo s primerno izbiro poslovnega darila doseči, da se ga bo obdarovani resnično razveselil. Živilski izdelki postajajo v zadnjem času vse bolj zaželjeno in priljubljeno darilo. Zdrava inkvalitetna hrana pridobiva v naših očeh vse večjo vrednost, njenega pomena za naše življenje se vse bolj zavedamo in vse bolj spoštujemo odgovorno pridelavo živil. Izdelki Arvaj so odlična odločitev za prvovrstno poslovno darilo, ki bo navdušilo vsakega poslovneža. V ponudbi je že drugo leto zapored nagrajena Kranjska klobasa narejena skladno s standardom Zašpiljeno dobro. Vsi darilni izdelki so pakirani v lično izdelane kartonske škatle, ki so dodatno dekorirane.
Kranjski klobasi z vinom Črni zajc
Darilni paket Veselin,
privlačen izbor vsebine darilnega seta.
Darilna embalaža dimenzije: 200 x 200 x 120 mm
kranjska klobasa z vinom
Kranjska klobasa z marmeladama
Darilni paket Arvaj,
privlačen izbor vsebine darilnega seta,
kozarčka domače slivove marmelade in kranjska klobasa
Darilna embalaža dimenzije: 280 x 120 x 150 mm
kranjska klobasa z marmelado
Pogača s šunko
tradicionalna kulinarična mojstrovina, privlačna tako zaradi okusa kot oblike. Darilna embalaža dimenzije: 260 x 260 x 120 mm
Izbor vsebine za poslovna darila prilagodimo
vašim željam

ARVAJEVA KRANJSKA KLOBASA
NAJBOLJŠA ŽE
PETO LETO ZAPORED!


Darilna embalaža dimenzije: 325 x 135 x 50 mm
Slovenska gegrafska specialiteta - spoštujmo našo dediščino Tudi za leto 2010 je strokovna žirija na državnem tekmovanju v izdelavi kranjske klobase prvo mesto ponovno podelila Arvajevi kranjski klobasi. Znak Kranjska klobasa zagotavlja izdelek proizveden v skladu z recepturo navedeno v potrjeni Specifikaciji GIZ-a in predstavlja izdelek zaščiten z geografsko označbo.
Goveji pršut
Gorenjski želodec
Domača suha klobasa
Domača suha klobasa z zaseko
Žrebičja klobasa